Zuzi Zu otkrila: Zbog bolesti sam na Farmi morala da budem mirna i povučena!

Zumreta Midžić, poznatija kao Zuzi Zu, pevačica iz Bosne i Hercegovine zadržala se na imanju u Lisoviću pet nedelja. Ona je izbačena iz rijalitija i pored toga što je pobedila u testu znanja. Publika je najmanje glasala za nju, a ona smatra da je najveći krivac njena povučenost.
– Svesna sam da sam bila povučena, ali imam početak angine pektoris i zbog toga sam morala da budem mirna. To sam saznala na pregledu za rijaliti pred sam ulazak i bila sam šokirana – izjavila je pevačica po dolasku u Pinkov studio u Šimanovcima.

Nekadašnja pevačica grupe Mirzino jato istakla je da je i privatno stalno nasmejana.
– Moj osmeh je moj odbrambeni mehanizam – istakla je Zuzi, koja je i magistar ekonomije, što s ponosom ističe.

Ona je rekla da na početku nije bila svesna da je u rijalitiju.
– Bubica mi nije ni bila napred, nego na leđima. Nisam ni razmišljala o tome da san u rijalitiju. Učestvovala sam u Farmi koliko je trebalo. Prilično sam miran tip i ne volim svađu i viku – rekla je Zuzi.

Jedino zbog čega se kaje jeste to što je posle predstave bila gruba prema Džidži.
– Posle predstave nisam imala gde da se presvučem, pa sam to uradila pred kamerom. Džidža je došla i tražila mi crvenu periku, a ja sam joj odbrusila. Jedino mi je krivo zbog toga jer sam bila veoma nervozna. Na Farmi mi je bilo lepo jer volim prirodu i životinje – završila je Zu.

izvor: Kurir

Share:
The official website of Zuzi Zu. All right Reserved 2018.