“San o ljubavi”: Pogledajte novi spot Zuzi Zu

Sarajevska pevačica Zumreta Midžić poznatija kao Zuzi Zu objavila je novu pesmu i spot, a u pitanju je balada pod imenom “San o ljubavi”.
Pesma ima sanremovski stih neprolaznih evergrina, ali i potpuno moderni aranžman Murisa Varajića i Amila Loje. Spot je snimljen u ambijentu Zemaljskog muzeja BiH, a video produkciju je uradio “Invenio Films” Dalibora Mrdića.

“Posebnu ulogu u spotu je imao poznati glumac Mario Drmač svojom briljantnom metamorfozom u “Fantoma iz Opere”. Naime prošle godine sam ga gledala u Narodnom Pozorištu kao Fantoma i bila sam oduševljena. Odmah sam ga pozvala da glumi u spotu “San o ljubavi”. Radili smo dva dana i jednu noć što je za mene bilo naporno ali isplatilo se jer je spot moćan! Evo pogledajte i uverite se sami”, kaže Zuzi i dodaje da uskoro izlazi njen novi CD “Vatra”, na kom će se naći ukupno 10 pesama, a da je do sada za već šest singlova snimila i spotove. To su “Vatra”, “Ederlezi”, “Morska pjena”, “Trag ljubavi”, “Delija” i “San o ljubavi”.

“Moja ideja da sve pesme sa albuma imaju i video zapis je katastrofalna, iscrpljujuća i fizički i materijalno! Znam da ni albumi više nemaju nikakvu materijalnu vrednost ali to je proizvod bavljenja muzikom. Bez obzira na sve apsolutno sam zadovoljna jer je ovaj album zadovoljio visoku lestvicu standarda koje sam sama sebi postavila: kvalitet iznad komercijale! Svoje pesme a i spotove smišljam, pišem, sanjam, kombinujem, prepravljam i radim na njima i po godinu dana. Pokušavam da što više obogatim muzičku scenu Sarajeva, Bosne i Hercegovine i doprinesem muzičkoj kulturi čitavog regiona na kojem sam prisutna skoro 38 godina. I posle toliko vremena provedenog na našoj muzičkoj sceni nije me napustila utopijska ideja o umetnosti kao izrazu, o muzici zbog muzike… zbog pesme i talenta. Nažalost, u današnje vreme trka za zaradom i jeftinim senzacionalizmom često zna da zaseni prave muzičke vrednosti što me čini jako tužnom”,pojašnjava Zuzi Zu.

Share:
The official website of Zuzi Zu. All right Reserved 2018.