Mostarac Mario Drmać u spotu Zuzi Zu

Pjevačica Zuzi Zu snimila je u ambijentu Zemaljskog muzeja BiH spot za singl „San o ljubavi”. Za kadrove je bila zadužena ekipa „Invenio Filmsa”, a uz Zuzi Zu pojavljuje se i glumac Mario Drmać.

“Pjesma je snimljena u studiju Amila Loje i posebno mi je draga jer ima sanremovski štih neprolaznih evergrina, ali i moderan aranžman začinjen zvukom atomske gitare Murisa Varajića. Drmać me oduševio ulogom „Fantoma iz Opere” još prošle godine kada sam ga gledala u kazalištu, a sada se kao takav pojavljuje i u spotu”, pojasnila je Zuzi Zu.
Snimanje je tijekom vikenda trajalo do kasno u noć.

“Od svega najviše su me „ubile” visoke štikle, ali vrijedilo je. Krajnji rezultat je fantastičan, u što će se i publika uvjeriti uskoro. Ovim spotom najavljujem CD „Vatra” koji sadrži 10 novih pjesama i bit će predstavljen u izdanju ‘City Recordsa'”, istakla je pjevačica.

Zuzi Zu dodaje i da je na novom materijalu naglasak na kvalitetu i da joj komercijala nije bitnija od pravih vrijednosti pa je i „San o ljubavi” posvetila Zemaljskom muzeju i svima onima koji sanjaju bolje sutra.

Agencije

Share:
The official website of Zuzi Zu. All right Reserved 2018.