<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/HBG5ngCl1ZQ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Pre nekoliko dana u emisiji na TV Sarajevo, gost je bio Zdravko Čolić. A Zdravkov gost iznenađenja bila je pevačica, tačnije njegov prvi prateći vokal.

Naime, kada je pre nekoliko dana u emisiji “Dobre vibracije” voditelj najavio gosta iznenađenja Zdravku Čoliću, on nije mogao ni da pretpostavi o kome je reč. U pitanju je bila pevačica, tačnije njegov prvi prateći vokal Zumreta Midžić – Zuzi Zu.

Zdravko nije krio svoje oduševljenje kada je uspostavljena veza sa nekadašnjom prijateljicom i vrhunskom pevačicom. Kako je Zuzi rekla, upravo je Čola nju uveo u svet muzike davne 1977. godine.

Tom prilikom, njih dvoje su se prisetili zajedničkih turneja i nastupa, a Čola je odmah rekao da je Zuzi njegova omiljena pevačica.

Zuzi je ispričala jednu anegdotu sa njihove zajedničke turneje. U pitanju je period sa početka Čolićeve karijere kada je nastupao na turneji sa Indexima, a Zuzi je pevala prateći sa Gordanom Ivandić. Na novogodišnjem koncertu u Skenderiji, pored Čole je u trenutku dok je pevao pesmu Roda Stjuarta, pala ogromna staklena dekorativna kugla. Svi sa bine su se razbežali, a samo on je ostao da peva, na kolenima.

Jedino sto je Čola ‘zamerio’ Zuzi Zu je što nije više angažovana na muzičkom polju i medijski više eksponirana, jer je opšte poznato da Zuzi ima nesvakidašnje vokalne sposobnosti i važi za jednu od najtalentovanijih pevačica na našim prostorima.

Share:
The official website of Zuzi Zu. All right Reserved 2018.